Server Error
Dossier

Autoverzekering afsluiten

08 augustus 2019
Autoverzekering afsluiten

Wil je een nieuwe autoverzekering afsluiten? Dan is de koopwijzer autoverzekeringen van Test Aankoop Verzekeringen net wat je zoekt. Vraag in 1 moeite prijzen bij verschillende verzekeraars, vergelijk de kwaliteit en sluit je nieuwe autoverzekering af.

Autoverzekering afsluiten via de koopwijzer

Autoverzekering afsluiten: 5 redenen om de koopwijzer te gebruiken

  1. Je kunt autoverzekeringen afsluiten bij 9 verzekeraars: AG Insurance, Aedes, Allianz, Athora (ex-Generali), AXA, Fidea, Optimco, Vivium en directe verzekeraar Corona Direct.
  2. Je vindt op internet heel wat modules om autoverzekeringen te vergelijken en af te sluiten, maar enkel bij Test Aankoop Verzekeringen krijg je ook een idee van de kwaliteit. Op basis van ons onderzoek en de tevredenheidsenquête bij abonnees die de voorbije 5 jaar een ongeval hadden, krijgt elke autoverzekering een score op 100 en een aantal sterren voor elk van de technische  criteria. 
  3. Jij beslist over de prijs-kwaliteitverhouding van je autoverzekering. Een lagere premie of een ruimere dekking om onaangename verrassingen te vermijden na een ongeval? Jij kiest. Goed om te weten: je kunt enkel autoverzekeringen afsluiten met een score van meer dan 55. Die polissen bieden voor ons de minimale kwaliteitsgarantie.
  4. Je kunt op ons vertrouwen. Als onafhankelijke consumentenorganisatie wijzen we je de weg in de complexe verzekeringswereld. Uiteraard betaalt geen enkele verzekeraar ons om opgenomen te worden in de vergelijkingstabellen of om hoog genoteerd te staan. Dat zouden we nooit aanvaarden.  
  5. Als je de prijs en de kwaliteit van de verschillende autoverzekeringen vergeleken hebt, kun je meteen je autoverzekering afsluiten door op intekenen te klikken. Onze partner neemt daarna contact met je op om alles te regelen. Makkelijk, toch?

Ontdek de koopwijzer autoverzekeringen

Autoverzekering afsluiten in 5 stappen

Stap 1: Meld aan of registreer.
Stap 2: Vul de vragenlijst in.
Stap 3: Krijg binnen 2 werkdagen prijsvoorstellen.
Stap 4: Vergelijk en kies dankzij het kwaliteitsonderzoek van Test Aankoop.
Stap 5: Teken in als je beslist hebt welke autoverzekering je wilt afsluiten. Onze partner doet je dan een contractvoorstel.

Autoverzekering simuleren? Dat kan ook

Wil je gewoon een idee krijgen van de prijs van autoverzekeringen? Dat kan in enkele klikken met de simulator autoverzekeringen. Je krijgt dan geen persoonlijk prijsvoorstel, maar een richtprijs op basis van een vooraf gedefinieerd profiel.

Vind een richtprijs met de simulator autoverzekeringen