Mijn magazines

Veelgestelde vragen

Waar vind ik mijn aansluitingsnummer?

Je aansluitingsnummer vind je terug op de lidmaatschapskaart of op het etiket van verzending boven je naam. Tevens vind je je aansluitingsnummer terug op elke briefwisseling, eveneens boven je naam.

Kan ik mij enkel en alleen abonneren op de diensten?

Wij bieden geen abonnement aan op de diensten alleen en dit wegens fiscale redenen. Wij genieten van een vermindering van BTW op de magazines en dit is niet toepasselijk voor “een dienst” Hierdoor betaal je een abonnementsbijdrage voor de magazines en zijn de diensten (toegang tot de website en de advieslijnen) gratis voor onze abonnees.

Welke betalingswijzen zijn er mogelijk ?

$$company$$ hanteert twee betalingswijzen.

Je kunt maandelijks betalen via domiciliëring van je bankrekening. De betalingswijze wordt je automatisch voorgesteld bij de inschrijving op onze promotie.

Je kunt ook opteren voor een jaarabonnement. In dat geval sturen wij je na de inschrijving een overschrijvingsformulier op. Voor jaarabonnementen hebben wij geen promotie.

Kan de datum van afhouding gewijzigd worden ?

Maandelijkse afhoudingen worden via een geïnformatiseerd systeem binnen de 5 eerste werkdagen van de maand afgehouden. Dit is voor alle leden van toepassing en een wijziging is niet mogelijk. Bij een eventuele weigering wordt de bijdrage automatisch opnieuw aangeboden rond de 15de werkdag van diezelfde maand.

Wanneer krijg ik de magazines toegestuurd ?

Je ontvangt onze magazines bij het begin van elke maand.

  • $$company$$ verschijnt maandelijks. Er zijn 11 nummers per jaar.(1 magazine voor juli-augustus.)
  • Budget & Recht en $$company$$ gezond verschijnen afwisselend om de twee maanden.
  • $$company$$ invest verschijnt wekelijks en ontvang je op woendag. Daarnaast ontvang je ook een maandnummer, eveneens inbegrepen in het $$company$$ invest abonnement.