• Home
 • Hoe werkt de koopwijzer autoverzekeringen?
Info

Hoe werkt de koopwijzer autoverzekeringen?

Zo werkt de koopwijzer autoverzekeringen

In de koopwijzer autoverzekeringen vergelijk je de prijs, je besparing en de kwaliteit op basis van het onderzoek van Test Aankoop.

Vind je autoverzekering

In 7 stappen naar je autoverzekering

 1. Selecteer de dekking: de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid en eventueel een full omnium of mini-omnium.
 2. Kies de verzekeraar waarvoor je een offerte wil. Extra plus bij Test Aankoop: we bieden je alleen autoverzekeringen die goed scoren in ons kwaliteitsonderzoek (score van 65 of meer).
 3. Vul de gegevens in van je auto. Vooral de waarde van je auto en het vermogen beïnvloeden de premie. Tip: hou inschrijvingsbewijs, groene kaart en factuur van je auto bij de hand.
 4. Voer de gegevens van de bestuurder in. Leeftijd, rijervaring en eventuele ongevallen hebben een doorslaggevende invloed op de prijs. Tip: zorg dat je je rijbewijs bij je hebt.
 5. Bekijk het overzicht van je offerteaanvraag. In afwachting van de offertes die je binnen de 2 werkdagen ontvangt, kun je de details van je aanvraag zien.
 6. Bestudeer de offertes die je binnen de 2 werkdagen ontvangt en kies de autoverzekering die bij je past. Eventueel kun je je verzekering uitbreiden met opties zoals rechtsbijstand of een bestuurdersverzekering.
 7. Teken in via de koopwijzer. Een partner van Test Aankoop Verzekeringen zal je dan contacteren om alles verder te regelen.

5 voordelen van de koopwijzer autoverzekeringen

 1. Transparante prijs voor de dekking die je gekozen hebt (burgerlijke aansprakelijkheid of ook omnium)
 2. Korting, ook als je geen lid bent van Test Aankoop
 3. Duidelijk beeld van de globale kwaliteit van de autoverzekering
 4. Klantentevredenheidsscore (op basis van een peiling bij meer dan 5000 abonnees die de voorbije 5 jaar een schadegeval hadden)
 5. Aantal sterren voor specifieke criteria die belangrijk zijn voor de dekking die je kiest

Afdrukken Versturen via e-mail